Ranked in Chambers Europe 2020

Ons team

mr. Lousine Hovhanisan

Paralegal

Lousine werkt als paralegal bij C-law. Zij behaalde in juli 2018 haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en in juli 2019 haar Master Onderneming en Recht. In augustus 2020 heeft Lousine haar tweede Master EU Competition Law and Regulation aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond.


Voor haar Master's thesis 'Common ownership in de Europe Unie: een onderzoek naar de mededingingsrechtelijke gevolgen en de implicaties voor het Europees mededingingsbeleid'  behaalde zij een 8,5/10. 
Voor haar tweede Master's thesis 'Access to Competitively Sensitive Information of the Target Company: Ancillary to Corporate Transactions or a violation of Article 101 (1) TFEU ' behaalde Lousine een 9/10. 

Lousine heeft eerder werkvaring opgedaan bij een ander in mededingingsrecht gespecialiseerd boutique kantoor in Amsterdam. Lousine combineert haar ondersteunend werk voor C-law met ondersteunend werk als legal intern voor de mededingingspraktijk van de Amsterdamse vestiging van een global firm.