Ranked in Chambers Europe 2020

Waarom
C-law

Waarom
C-law

NICHE ADVOCATENKANTOOR MEDEDINGING, COMPLIANCE EN CONSUMENTENZAKEN

C-law is hét niche advocatenkantoor op het gebied van mededinging, compliance en consumentenzaken. Op dagelijkse basis wordt gewerkt aan zaken die spelen bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Europese Commissie, de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), de Nederlandse Voedsel & Warenautoriteit (NVWA) en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Waar nodig wordt geprocedeerd bij de bestuurs- en/of civiele rechter. Voor een echte specialist bent u bij C-law aan het juiste adres.

SPECIALIST

Als specialist heb ik meer dan 20 jaar werkervaring. Zowel in de internationale advocatuur,  als toezichthouder en binnen het bedrijfsleven in diverse projecten.
Als advocaat adviseer en procedeer ik - vaak samen met andere advocaten - voor ondernemingen in de volgende C-law sectoren:

- Agri (food) & health
- Industry & retail
- Technology & innovation
- Transport & logistics

C-law beschikt over een netwerk van nationale en internationale topspecialisten waar al jarenlang mee wordt samenwerkt om uit iedere opdracht het maximale voor u te halen.


COUNSEL'S COUNSEL, ADVOCAAT VOOR ADVOCATENKANTOREN

Door het specialisme van C-law zijn wij vaak de ideale aanvulling op de praktijk van andere andere (boutique) kantoren. Wij ondersteunen met onze specifieke kennis binnen dossiers zodat uw kantoor een complete dienstverlening kan leveren aan uw cliënte. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij:

- Fusies, overnames, joint venture; wij begeleiden u bij het goedkeuringstraject en de meldingsprocedure bij de ACM, andere nationale mededingingsautoriteiten, of de Europese Commissie
- Commercial contracting; wij begeleiden u bij de noodzakelijke in out vanuit mededingingsrechtelijk speelveld bij het opstellen of redigeren van commerciële contracten
- Litigation; wij helpen procesadvocaten/litigators om in hun procedures de mededingingsrechtelijke argumentatie goed voor het voetlicht te brengen

Wij zijn geen enkele bedreiging voor uw klantrelatie door ons specialistische speelveld. Wilt u meer weten over welke kansen er liggen en hoe we samen kunnen werken? Lees hier verder.


PROJECTEN

Met regelmaat wordt C-law ingeschakeld voor projecten bij corporates. Deze projecten zijn vaak heel divers van aard en vindt er ondersteuning plaats van het juridische team of vormen wij een intern team. Enkele voorbeelden van onze projecten zijn:

- begeleiding bij (inter)nationale kartelonderzoeken
- het opzetten of begeleiden van (corporate) compliance programma's
- begeleiding bij meldingstrajecten bij M&A transacties (concentratiecontrole),
- commercial contracting
- tijdelijke specialistische vervanging
- tijdelijke specialistische aanvulling van een legal team

Wil je weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis.