Ranked in Chambers Europe 2019

Waarom
C-law

Waarom
C-law

HÉT NICHE ADVOCATENKANTOOR MEDEDINGING, REGULERING EN CONSUMENTENZAKEN

C-law is hét niche advocatenkantoor op het gebied van mededinging, regulering en consumentenzaken. Wij werken op dagelijkse basis aan zaken die spelen bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Europese Commissie, de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), de Nederlandse Voedsel & Warenautoriteit (NVWA) en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Waar nodig procederen wij bij de bestuurs- en civiele rechter.

WIJ ZIJN TOPSPECIALISTEN

Wij zijn specialisten, met jarenlange (internationale) ervaring opgedaan bij top rank internationale advocatenkantoren, bij toezichthouders ACM en de Europese Commissie. Wij kennen het reilen en zeilen bij de Europese rechterlijke instanties.
We begeleiden regelmatig voor ondernemingen grote mededingingsprojecten, waarbij we nauw in-house samenwerken met de juridische afdeling van de onderneming. Wij hanteren een commerciële, strategische en praktische aanpak en voelen ons thuis aan alle kanten van de onderhandelingstafel.

Doordat wij een overzichtelijke kostenstructuur hebben, kunnen we een concurrerend tarief bieden ten opzichte van full service advocatenkantoren (met een mededingingspraktijk). Daarnaast kunt u profiteren van ons zorgvuldig opgebouwd internationale netwerk van zowel niche- als full service advocatenkantoren.

AMSTERDAM, ’S-HERTOGENBOSCH OF OP UW LOCATIE

Wij werken vanuit onze kantoorlocaties te Amsterdam en ’s-Hertogenbosch, maar ook in-house in korte of langlopende projecten (bijvoorbeeld bij kartelonderzoeken, transacties (fusies en overnames), of bij ter (tijdelijke) specialistische aanvulling van een legal team.