Ranked in Chambers Europe 2020

Referenties/
Clienten

Ard Reijtenbagh

Chief Partnership Officer PlantLab Groep
Claudia is altijd op zoek naar en win-win situatie, doorgrond de inhoudelijke business materie snel en goed, werkt zorgvuldig, stelt de juiste vragen, heeft wijze adviezen en schakelt snel als de situatie daarom vraagt 

Peter Klaassen

Directeur
Wij kennen Claudia als een zeer zorgvuldige en kundige advocaat. Ze staat ons bij in diverse vraagstukken, onder andere op het gebied van compliance. Door haar doortastende en praktische aanpak werken wij graag samen met Claudia.

Jan Paul Franx

FG Lawyers, Partner
Our firm has instructed Claudia Koken in a variety of competition related matters, Claudia is on the ball, delivers clear and solid advice and is an excellent relationship manager.

John Beerens

CEO, johnbeerens.com
Met WWW.JOHNBEERENS.COM exploiteren wij de grootste online webshop voor kappersproducten in Nederland met meer dan 250 merken in assortiment. Wij opereren hiermee in een zeer competitieve en transparante markt. Regelmatig doen zich vragen voor met betrekking tot Europees recht en mededingingsrecht. Wat mag wel? Wat mag niet? Claudia adviseert ons snel en in duidelijke taal, denkt praktisch en strategisch mee met ons als klant en is oplossingsgericht .

Kristian Ruis

Global Risk Manager Interfood Group
As leading global dairy supplier Interfood Group facilitates distributing over 900.000 MT dairy products per annum. We value Claudia's advice regarding the competition law aspects accompanying our worldwide distribution mandates.

Peter de Jong

Chairman of the Board (CEO), Brocacef Groep NV
Claudia is een zeer deskundig advocaat, professioneel, hands-on en denkend in praktische oplossingen​​​​

mr. Mischa Menheere

General Counsel & Compliance Officer, ICL Europe
Een op en top professional: uitstekende kennis van het mededingingsrecht, altijd goed voorbereid en bovenal een fijn iemand om mee te sparren!

Jan Boog

Manager Werk en Leerbanen, Aldivèr
Claudia heeft ons bedrijf prima vertegenwoordigd bij de gehele artikel 24 Mw klachtprocedure bij de ACM, met kennis van zaken en persoonlijke betrokkenheid

Wij werken onder andere met en voor: