Ranked in Chambers Europe 2019

Referenties/
Clienten

Ard Reijtenbagh

Chief Partnership Officer PlantLab Groep
Claudia is altijd op zoek naar en win-win situatie, doorgrond de inhoudelijke business materie snel en goed, werkt zorgvuldig, stelt de juiste vragen, heeft wijze adviezen en schakelt snel als de situatie daarom vraagt 

John Beerens

CEO, johnbeerens.com
Met WWW.JOHNBEERENS.COM exploiteren wij de grootste online webshop voor kappersproducten in Nederland met meer dan 250 merken in assortiment. Wij opereren hiermee in een zeer competitieve en transparante markt. Regelmatig doen zich vragen voor met betrekking tot Europees recht en mededingingsrecht. Wat mag wel? Wat mag niet? Claudia adviseert ons snel en in duidelijke taal, denkt praktisch en strategisch mee met ons als klant en is oplossingsgericht .

Kristian Ruis

Global Risk Manager Interfood Group
As leading global dairy supplier Interfood Group facilitates distributing over 900.000 MT dairy products per annum. We value Claudia's advice regarding the competition law aspects accompanying our worldwide distribution mandates.

Peter de Jong

CEO, Brocacef Groep
Claudia is een zeer deskundig advocaat, professioneel, hands-on en denkend in praktische oplossingen​​​​

mr. Mischa Menheere

General Counsel & Compliance Officer, ICL Europe
Een op en top professional: uitstekende kennis van het mededingingsrecht, altijd goed voorbereid en bovenal een fijn iemand om mee te sparren!

Jan Boog

Manager Werk en Leerbanen, Aldivèr
Claudia heeft ons bedrijf prima vertegenwoordigd bij de gehele artikel 24 Mw klachtprocedure bij de ACM, met kennis van zaken en persoonlijke betrokkenheid

Wij werken onder andere voor: