Ranked in Chambers Europe 2020

Nieuws

C-law verbindt zich aan De Jamfabriek in Den Bosch

C-law verbindt zich aan De Jamfabriek in Den Bosch

12.01.2016


Advocatenkantoor C-law en Snijders Advocaten zijn de nieuwe partners die zich verbinden aan De Jamfabriek. Mr. Claudia Bruins van C-law en mr. Danny Snijders van Snijders Advocaten voelen zich betrokken bij De Jamfabriek. Want beide ondernemers weten hoe belangrijk het is om bij de start ervaren partners om zich heen te hebben die vanaf de zijlijn kunnen adviseren en veel voorkomende fouten weten te voorkomen.


Maurice Horsten, directeur N.V. BIM: “Ik ben erg blij met de toetreding van deze nieuwe partners die zich inzetten voor onze startups. Ondernemen gaat gepaard met diverse juridische vraagstukken. Gedegen advies hierover is wenselijk, dan wel noodzakelijk. Vooral bij de start van bedrijven moet de juridische fundering goed zijn.”
De Bossche kantoren zijn al op maatschappelijk vlak actief. Als een juridische sparringpartner stellen ze hun expertise beschikbaar om de startups te adviseren en bij te staan daar waar nodig. Deze experts investeren pro deo in de startups van De Jamfabriek.
 
“Het is van groot belang dat deze startups een gedegen start kunnen maken. Te vaak zien we dat startups in hun enthousiasme zaken niet goed vastleggen en daardoor in de toekomst schade oplopen of achteraf contractueel verkeerde keuzes hebben gemaakt” aldus Danny Snijders.
Claudia Bruins vult aan: “De weg ‘van idee naar de markt’ is vaak bijzonder hobbelig. Innovatieve startups verdienen de juiste juridische sturing hierin. Zij zijn immers de toekomst van onze regio.”
Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er van overtuigd dat C-law en Snijders Advocaten op juridisch gebied een meerwaarde leveren aan onze startups.

Bekijk het artikel online.