Ranked in Chambers Europe 2020

Nieuws

Claudia Bruins wederom leading individual in Chambers Europe 2018

Claudia Bruins wederom leading individual in Chambers Europe 2018

13.03.2018


Met trots kunnen wij berichten dat Claudia Bruins door het gezaghebbende Chambers & Partners (Londen) wederom is verkozen tot leading individual voor het rechtsgebied Competition/European Law, the Netherlands. Zij is officieel in de Chambers’ ranking guide opgenomen.


De Chambers & Partners Europe 2018 Guide is recentelijk gepubliceerd. Chambers heeft haar ranking gebaseerd op onafhankelijk onderzoek waarbij interviews zijn afgenomen bij klanten en relaties van C-law in binnen- en buitenland. Chambers 2018: clients regard her as ”very experienced” and admire her “technical knowledge and commercial approach”.

C-law is haar klanten en relaties erkentelijk voor hun vriendelijke woorden en hun bijdrage aan de totstandkoming van deze ranking.

Over Chambers & Partners en de ranking voor Nederland
Chambers & Partners is wereldwijd de meest vooraanstaande onafhankelijke guide voor advocaten. Alleen advocaten met een bewezen track record in hun vakgebied komen voor deze ranking in aanmerking. In Nederland is slechts een selecte groep advocaten erkend door Chambers als leading individual Competition/European Law.

Voor meer informatie over Chambers wereldwijd, Europa, Nederland en de ranking zie ook: https://www.chambersandpartners.com/Europe/person/1586156/claudia-bruins en https://www.chambersandpartners.com.